Autorijlessen bij Autorijschool R. Ter Borg

Autorijschool R. Ter Borg is al meer dan tien jaar actief in Dordrecht en omstreken en geeft autorijles aan ieder die graag zijn rijbewijs wilt behalen omdat dit veilig en eerlijk kan. Samen met rijschool R. Ter Borg ga jij alle facetten van het autorijden leren tijdens de rijlessen zodat jij snel en veilig zelf de weg op kunt met je eigen rijbewijs bovendien zijn de rijlessen gezellig. Op deze pagina is alle informatie te vinden over rijlessen bij Autorijschool R. ter Borg informatie over rijlessen te vinden bij Autorijschool R. ter Borg.

Informatie over rijlessen bij Autorijschool R. ter Borg

Snel, goedkoop en veilig uw autorijbewijs halen in Dordrecht
Snel, goedkoop en veilig uw autorijbewijs halen in Dordrecht doet u bij autorijschool R. ter Borg. Al velen personen zijn u voor geweest omdat het hebben van een autorijbewijs veel vrijheid geeft deze tijd. Dit is ook zo, omdat u niet langer afhankelijk bent van anderen om u weg te brengen of op te halen. Ook kunt u kiezen voor de auto in plaats van het openbaar vervoer, zodat u niet aan bus- en treintijden gebonden bent maar vrij in wat u doet.

Wat is er nodig om je autorijbewijs te behalen?
Bij autorijschool R. ter Borg staat de leerling centraal en doen wij er alles aan om zo snel, goedkoop en veilig mogelijk je rijbewijs binnen te halen. Om voor het besturen van een auto een rijbewijs te halen, dient u aan een paar vereisten te voldoen. Ten eerste moet u het theorie-examen succesvol af te leggen, zodat u in het bezit van een theoriecertificaat. U kunt vanaf je zestiende verjaardag theorie-examen doen. Ook moet u te slagen voor het praktijkexamen. Hieruit blijkt namelijk dat u voldoende inzicht en vaardigheden hebt ontwikkeld om in de auto veilig aan het verkeer te deelnemen. Vanaf de leeftijd van 16,5 jaar mag u autorijlessen nemen en u mag praktijkexamen doen vanaf het moment dat u 17 jaar bent. Houd er wel rekening mee dat er als uw rijbewijs B hebt, zolang u nog geen 18 jaar bent, altijd een volwassene met rijbewijs naast u moet zitten als u autorijdt.

 
 
autorijschool R. ter Borg logo

De rijinstructeur:

Rene ter Borg

René ter Borg

Eigenaar/instructeur van Autorijschool R. Ter Borg

René is een gepassioneerd rijles instructeur binnen Dordrecht en heeft al meer dan tien jaar ervaring in het vak. Hij vind het leuk leerlingen iets bij te brengen zodat ze in de toekomst zelfstandig de weg op kunnen en het verkeer begrijpen waardoor het veilig wordt.

Skoda Kamiq

Bij Autorijschool R. ter Borg wordt autorijles gegeven in een Volkswagen Tiguan. De auto is een schakel bak en erg fijn om de kunst van het autorijden onder de knieën te krijgen omdat je veel overzicht hebt en de auto makkelijk te besturen is

Beste rijlessen van Dordrecht

Autorijschool R. ter Borg staat in Dordrecht en omstreken bekend om zijn goede aanpak richting de leerlingen qua autorijlessen. De autorijles is op elke leerling individueel gericht, veilig en gezellig waardoor er minder rijlessen afgenomen worden voordat het rijexamen kan worden afgenomen.

Leerling geslaagd autorijschool R. ter borg

Leer goed en veilig autorijden

Bij Autorijschool R. ter Borg staat kwaliteit en veiligheid centraal, maar natuurlijk moet het autorijden ook aangenaam zijn. Als jij benieuwd ben hoe de autorijlessen bij Autorijschool R. ter Borg eruit zien kan je vrijblijvend contact opnemen voor een proefles of voor verdere informatie.

Openingstijden

Maandag- zaterdag 8:00-20:00
De tijden kunnen in goed overleg afwijken.

Contact

Rietveld-erf 74
3315 DC Dordrecht
Telefoonnummer 0620160611
Email: reneterborg46@gmail.com

Neem contact op voor een proefles of meer informatie over rijlessen

Autorijschool R. ter Borg snapt heel goed dat kiezen voor een autorijschool erg lastig kan zijn, vandaar dat je jezelf kan aanmelden voor een proefles. Vind jij het lastig om een autorijschool uit te kiezen die goed bij jou past? Neem dan contact op met René ter Borg om je proefles bij Autorijschool ter Borg in te plannen! Contact opnemen kan door middel van te bellen of Whatsappen naar 0620160611 of druk op de onderstaande contact knop.